Mat & Dryck

Restaurang, café & festvåning

I Estrad finns bredden och mångfalden även i det vi serverar på fat och i glas. Vår restaurang är öppen för lunch och middag och servar våra evenemang, konferensgäster och bokade events.
Vårt kafé i Estrads foajé är ett populärt häng. Här samlas bygdens invånare med konferensbesökare, hyresgäster och besökare till våra events. Restaurangen servar även Estrads festvåningar som är populära för jubileum, bröllop, fester och företagsmingel.

Mat & Dryck

Restaurang för alla smaker

På Estrads restaurang blandas världens smaker med bygdens delikatesser. Restaurangen har dagens lunch och en gedigen `A la carte-meny med Alingsås främsta vinlista. I matsalen har du närheten till våra evenemang och en central vy över Åmanska parken i hjärtat av Alingsås. Restaurangen och personalen servar våra konferensgäster och evenemangsdeltagare med alltifrån tre-rätters middagar på vita dukar till snittar och plockmat.

 

Läs mer och boka bord »

Mat & Dryck

Fika där det händer

Vårt kafé ligger mitt i händelsernas centrum. Här finns mer än 50 sittplatser, gott kaffe och godsaker, i en flexibel kafémiljö. Estrads kafé kan fungera som ett temakafé, anpassat efter de evenemang som arrangeras i huset.

Mat & Dryck

Rum för bröllop, mat & fester

Restaurangens festvåningar är populära för jubileum, bröllop, fester, företagsevent och privata tillställningar. Vi har lokaler i varierande utformning och storlek som kan anpassas och dekoreras för alla tillställningar.

Vår restaurang hjälper till med arrangemanget och bistår med mat, dryck, servering och iordningställande.

 

Kontakta oss för att boka »

Veckans lunchmeny

Dagens lunch är tillbaka i början av februari

Lunchen serveras måndag-fredag
kl 11.30-14.30.

Välj rätt rätt, och drycken därtill

Skall ni arrangera? Jonas Claesson hjälper er att sy ihop mat och dryck till ert evenemang.

 

Direkt: 0322-644 855
Mobil: 0703-273 767
jonas.claesson@estradalingsas.se

Mat & Dryck