Evenemang

Kultur, sport, fest, utbildning, mässor & events

B2:s TorsdagsQuiz

Tor

->

TorsdagsQuiz på Bryggaregatan 2

God mat och dryck på Bryggaregatan 2 ackompanjerat kunskapslek - vi kallar det quiz.

Börjar: 18:00

Slutar: 21:00

Plats: Bryggaregatan 2

Arrangör: Bryggaregatan 2

Läs mer

»

Samla ihop ett gäng kompisar, kollegor eller andra som du gärna tar en bit mat och hänger med en kväll. Bilda ett lag (max 6 personer), gärna från olika generationer och testa kunskaperna i B2:s TorsdagsQuiz – musik och allmänbildning i en skön blandning.

 

Vi kör igång strax efter klockan 18 på torsdagar, perfekt efter jobbet. Det är såklart gratis att vara med och man kan dessutom vissa saker!

 

Boka bord i förväg så att vi kan fixa en bra och säker atmosfär. Ring 0322-127 27, mejla restaurang@estradalingsas.se eller boka här: https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_harali2&unitId=13&sectionIds=1

TisdagsUnderhållning med improvisationsteater

Tis

->

TisdagsUnderhållning med improvisationsteater

Förvänta dig som vanligt en hejdlös, helt improviserad föreställning som aldrig spelats förut och aldrig kommer att spelas igen; en föreställning som skapas i samma stund som du ser den.

Börjar: 19:00

Slutar: 21:00

Plats: Bryggaregatan 2 #Annextet

Arrangör: Alingsås Improvisationsteater

Läs mer

»

Alingsås improvisationsteater fortsätter sin uppskattade tisdagsunderhållning – nu på Bryggaregatan 2!

 

Förvänta dig som vanligt en hejdlös, helt improviserad föreställning som aldrig spelats förut och aldrig kommer att spelas igen; en föreställning som skapas i samma stund som du ser den.

 

Obs, vi drar aldrig upp någon på scenen! Det är skådespelarna som improviserar – inte publiken, så du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta.

 

Det kommer att finnas mat och dryck att köpa innan, i pausen samt efter föreställningen.

 

Kom i god tid – p.g.a rådande situation tar vi in MAX 50 gäster per kväll (beroende av sällskapens storlek). Sällskap sitter tillsammans men med Covid-anpassat avstånd till andra sällskap.

 

Ingen platsbokning görs i förväg, betalning sker på plats och alla i publiken betalar valfri summa. Det är först till kvarn som gäller, så återigen – kom i god tid för att vara säker på att du får en plats.

 

Tid och dag: Varje tisdag kl: 19.00 – 21.00
Adress: Bryggaregatan 2
För frågor: info@alingsasimpro.se eller 0729112331

 

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

www.alingsasimpro.se

Thank You for the Music

Fre

23

Apr

Nytt datum - Thank You for the Music

En hyllning till Björn & Benny. BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia... Köpta biljetter gäller till det nya datumet - 23 april 2021. Eventuellt nya biljetter släpps senare.

Börjar: 19:00

Slutar:

Plats: Estrad Alingsås

Arrangör: MT Live