Kalender

Kultur, sport, fest, utbildning, mässor & events

Alströmerpokalen

lör

18

jun

Alströmerpokalen

Sveriges första äkta nybörjartävling i modern tid. För alla dem som vill testa sina vingar när det kommer till Bodybuilding och Bodyfitness.

Börjar: 09:30

Slutar: 18:00

Plats: Estrad Alingsås

Arrangör:

Köp biljett
Pernilla har hybris

fre

14

okt

Pernilla Wahlgren har hybris

Åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam är Pernilla Wahlgren tillbaka med en helt ny show.

Börjar: 19:30

Slutar: 21:30

Plats: Estrad Alingsås

Arrangör: Lifeline Entertainment

Köp biljett

Läs mer

»

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Linus Wahlgren, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Ca: 2 timmar utan paus

 

Ding Dong

Lör

29

okt

DING DONG - Filippas och morfars äventyr

Lasse Berghagens musik med massa härliga äventyr! Baserad på Lasses böcker vom Filippa och morfar

Börjar: 13:00

Slutar: 15:00

Plats: Estrad Alingsås

Arrangör: Event & Sånt

Köp biljett

Läs mer

»

En av de mest folkkära och populära vissångare, Lasse Berghagen, har skrivit böckerna om sitt barnbarn Filippa och hennes morfar. Han har dessutom öppnat sin låtskatt med massor av hits i denna musikal som är för hela familjen. Det blir sång, musik och dans som varvas med finurligheter som kommer locka fram skrattet hos alla. Ni kommer att få träffa både Flirtige Knut och en Ragata tillsammans med massor av annat! Föreställningen rekommenderas från 3 år och den blir nästan två timmar lång inkl paus. Event och Sånt, Borås har producerat och manus har skrivits av Göran Lohne. Ensemblen består av Mattias Manne, Louise Thörner, Hanna Samuelsson och Håkon Christensen.